Már nem sokat kell várnunk az év legnagyobb eseményére, hamarosan itt a WrestleMania. Azonban ez több kérdést is felvet a kedvenceink közül, és egyre több hír kereng arról, hogy ki kivel vív csatát.

Azok már biztosak, hogy ki lesz Roman Reigns, John Cena, Brock Lesnar és Seth Rollins ellenfele a gálán azonban ne feledkezzünk meg a jelenlegi WWE Bajnokról AJ Styles-ról sem.

Külföldi hírportálok szerint minden bizonnyal a Royal Rumble-n debütáló Samoa Joe lesz az ellenfele, aki kétszeres WWE NXT világbajnok volt és sok híres wrestlingnél megfordult már, vegyük példának TNA-t ahol AJ Styles-al is felejthetetlen meccseket vívtak. És még az is könyvelhető, hogy tét nélküli meccset vívnak, mivel AJ Styles a Royal Rumble-n minden bizonnyal elveszti bajnoki címét Undertaker ellen. Igen, ez valóban furcsa viszont a “Halott Ember” a visszavonulás küszöbén áll és méltó búcsút szeretnének tőle venni a WrestleMania-n egy lehetséges John Cena elleni meccsen, ahol John Cean beállítaná Ric Flair 16-szoros világbajnoki rekordját.

maxresdefault.jpg

Ezt olvastad már? 8 lehetséges mérkőzés ami megtörténik a WrestleMania-n.

(forrás RSN)