Mint azt kedden a SmackDown adáson láthattuk, Randy Orton kijelentette, nem áll szándékában megküzdeni Bray Wyatt ellen a WWE World Heavyweight Championship-ért a WrestleMania 33-on. Még annak ellenére sem, hogy ő az első számú kihívó, miután megnyerte az idei Royal Rumble-t.
Így a SmackDown Live GM-je, Daniel Bryan arra kényszerült kihívó nélkül maradván, hogy a jövő heti adásra bejelentsen egy Battle Royal-t, aminek a győztese lesz Bray Wyatt kihívója a WrestleMania 33-ra.

A csavar itt érkezik a dologba, hiszen a Cageside Seats beszámolója alapján a vezetőség elgondolkodott rajta, hogy a címért rendezhetnének akár egy Triple threat meccset Randy Orton, Bray Wyatt és Luke Harper között, ami azt jelentené, hogy a jövő heti Battle Royal-t nagy eséllyel Harper nyeri majd.

Orton hűséget fogadott Wyatt-nek, így könnyen lehet, hogy annak érdekében, hogy megvédje őt Harper ellen, visszakerülne a meccsbe. Ám, hogy tényleg segítené-e Wyatt-et, vagy hátba támadná, egyelőre még nem tudni – de minden bizonnyal ez a szándéka.